Festes. Dilluns, 24, a les 18.00 hores la cultura popular recorre el centre de la ciutat.

Els col·lectius de cultura popular i els grups d’animació de tota la ciutat tornen a protagonitzar un moment especialment vistós de la Mercè tradicional. Pareu atenció a la cavalcada d’enguany si esteu interessats en el bestiari festiu, perquè un dels seus integrants, la Tarasca, hi participa aquest cop, amb tot de tarasques i cucaferes que han vingut de lluny: de Cervera, Reus, València, Montblanc, Tortosa i, fins i tot, de Tarascó, a França! Totes participen en els actes de celebració del 25è aniversari de la Tarasca de Barcelona, que es commemora enguany.

Recordeu que a la cavalcada seran presents grups de dansa dels països més diversos, que participen, a la plaça de Sant Jaume, en les Jornades Internacionals Folklòriques d’enguany.

Horaris


Recorregut: Pelai (carrer Gravina), plaça Catalunya, La Rambla (carril ascendent) Ferran, Plaça Sant Jaume, Ajuntament.

No hi ha festa de veritat sense cavalcada. Enguany els col·lectius de cultura popular i els grups d'animació de tota la ciutat tornen a protagonitzar un moment especialment vistós de la Mercè tradicional. Pareu atenció a la cavalcada d'enguany si esteu interessats en el bestiari festiu, perquè un dels seus integrants, la Tarasca, hi participa aquest cop, amb tot de tarasques i cucaferes que han vingut de lluny: de Cervera, Reus, València, Montblanc, Tortosa i, fins i tot, de Tarascó, a França! Totes participen en els actes de celebració del 25è aniversari de la Tarasca de Barcelona, que es commemora enguany. Recordeu que, a la cavalcada, hi seran presents grups de dansa dels països més diversos, que participen, a la plaça de Sant Jaume, en les Jornades Internacionals Folklòriques d'enguany.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Pelai, Pl. Catalunya, la Rambla, Ferran i Pl. Sant Jaume

Adreça:
C Pelai, 62
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona