A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Punt de trobada: Plaça Villa de Madrid, 5-6.

Què en sabem, de la maçoneria? ¿És una institució iniciàtica, filosòfica i filantròpica que treballa pel progrés moral, intel·lectual i material de la Humanitat, com pregonen els seus membres? ¿O és, com repliquen els seus detractors, una secta manipuladora, secretista, interessada només a soscavar els fonaments de la religió i l’ordre mundial per tal d’aconseguir-ne el seu control absolut?

Lluís Companys, John Wayne, Wolfgang Amadeus Mozart, George Washington, Simón Bolívar, Santiago Ramón y Cajal, Antonio Machado, Arthur Conan Doyle i Oscar Wilde, entre molts altres, tenen en comú la seva pertinença a la maçoneria. Aquest fet ens fa pensar que personatges tan dispars bé devien trobar quelcom més, en aquesta institució centenària, que secretisme o rituals seudo-esotèrics.

Amb la ruta “La Barcelona Maçònica”, Literat Tours intentarà abocar una mica de llum i comprensió sobre aquesta institució tan desconeguda, especialment en el nostre país. Us convidem a fer un recorregut per alguns dels llocs de Barcelona on podrem trobar restes amagades, dissimulades, manipulades o, de vegades i molt sorprenentment, clarament visibles de la presència maçònica a la nostra ciutat.

Recorregut: Pl. Vila de Madrid, c/ Portaferrissa, c/ Santa Llúcia, Pl. Catedral, c/ Pietat, Pl. Rei, Pg. Isabel II.

Aquesta ruta està totalment adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

A càrrec, Literat Tours.

Horaris

Centre Cívic Sagrada Família

Adreça:
Carrer de Provença, 480
Districte:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona