..

Exposició. L'associació Dret a Morir Dignament (DMD-Cat) ha convidat a un seguit d'artistes joves a il·lustrar la seva particular visió de la mort digna.

Horaris


Artistes: Àfrica Fanlo, Alba Domingo, Albert Arrayás, Alcon Hector, Andrea Zayas, Anna Grimal, Berta Aritgal, Clara Sáez, Coaner, Dani Torrent, Elisa Ancori, Gemma Capdevila, Ignasi Blanch, Ilich Roimeser, Jaume Montserrat, Jotaká Ilustración, La PeraLimonera, Lluís Cadafalch, Marc Vicens, Maria Beitia, Maria Guiu, Marta Bellvehí, Mr. Sis, Nirvana Jiménez, Pedro Alón, Ricardilus, Roger Estrany, Roser Matas, Vorja Sánchez i Wäwä Illustracion.

L'associació Dret a Morir Dignament (DMD-Cat) ha convidat a un seguit d'artistes joves a il·lustrar la seva particular visió de la mort digna. Amb aquest recull d'il·lustracions volen col·laborar a donar veu i desmitificar el tabú de la mort. Creuen que aquest mot, sovint tan silenciat en la nostra cultura, és igual d'important que la paraula vida.

L'exposició és part d'un projecte més ampli: vol obrir una porta a conversar sobre la mort, per aquest motiu s'han programat una sèrie d'activitats paral·leles a l'exposició. La inauguració anirà acompanyada d'una taula rodona amb la participació de Jaume Asens Llodrà, Miquel Àngel Essomba Gelabert, Xavi Ramiro, Isabel Alonso, Nani Hidalgo, Cristina Vallés i Sònia Feligreras.

Dimecres 24 d'octubre, a les 18 h, hi haurà una visita guiada a l'exposició a càrrec de la il·lustradora Alba Falgarona, assessora artística del projecte.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre Cívic Urgell

Adreça:
C Comte d'Urgell, 145
Districte:
Eixample
Barri:
La Nova Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08036
Població:
Barcelona