Infants. Els casals infantils de l’Eixample s’omplen de jocs i joguines per als nens i nenes de 0 a 12 anys.

Durant aquestes festes la Mostra de Jocs i Joguines s’instal·la als casals infantils del districte de l’Eixample perquè les famílies amb infants de 0 a 12 anys disposin d’un espai on compartir una estona de joc.

En aquests espais els nens i les nenes podran descobrir i provar les últimes novetats lúdiques i educatives del mercat, així com els jocs més clàssics. La mostra vol promoure un consum crític i responsable de jocs i joguines amb l’assessorament de professionals, especialment indicat en el període nadalenc, així com transmetre la igualtat de gènere.

Els espais lúdics i d’activitat es distribueixen per grups d’edat, atenent les necessitats dels infants i les famílies i els tipus de jocs: psicomotricitat, construcció, jocs de taula, espai multimèdia…

Trobareu tota la programació en aquest web. 

Horaris


Els casals infantil del districte de l'Eixample s'omplen de jocs i joguines perquè les famílies amb infants de 0 a 12 anys disposin d'un espai on poder compartir una estona de joc, tot descobrint i experimentant les últimes novetats lúdiques i educatives del mercat, així com els jocs més clàssics.

La Mostra vol promoure un consum crític i responsable de jocs i joguines, especialment en el període nadalenc, amb assessorament de preofessionals, així com transmetre la igualtat de gènere.

Els espais lúdics i les activitats estan distribuïts per grups d'edat atenent a les necessitats dels infants i les seves famílies i a la tipologia dels jocs.

0-3 anys: infants acompanyats d'una adulta
4-8 anys: infants acompanyats d'una adulta
9-12 anys: infants acompanyats d'una adulta

També es podrà participar de les activitats complementàries; propostes de jocs i joguines, ambients i materials específics...

Als Casals Infantils del Districte de l'Eixample

Districte:
Eixample
Barri:
Població:
Barcelona