Cinema. Un festival que ens apropa el cinema rodat o produït recentment a Barcelona.

La segona edició de Pantalla Barcelona, que comença el 9 d’octubre, presenta set llargmetratges i set curtmetratges rodats o produïts recentment a Barcelona, que es projectaran en quatre centres cívics i tres sales de cinema de diferents districtes de la ciutat.

Les pel·lícules seleccionades són Bugarach, una docuficció sobre la fi del món de Ventura Durall, Salvador Sunyer i Sergi Cameron, i Tots volem el millor per a ella, el segon film de Mar Coll. La seva protagonista, Nora Navas, va rebre el premi Gaudí el 2013 a la millor actriu per aquesta interpretació.

El festival també projectarà La piel fría, de Xavier Gens, basada en la novel·la d’Albert Sánchez Piñol, i Tots els camins de Déu, de Gemma Ferraté, una revisió en clau contemporània de la figura de Judes.

Completen el programa La llibreria, d’Isabel Coixet, adaptació de la novel·la de Penelope Fitzgerald; Tierra firme, de Carlos Marqués-Marcet, guanyadora del premi Gaudí del 2017 a la millor pel·lícula en llengua no catalana, i la docuficció Transeúntes, una visió calidoscòpica de Barcelona de Luis Aller.


L´Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Aquesta és la voluntat del programa Pantalla Barcelona que apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles, en aquesta ocasió, de quatre centres cívics i tres sales de cinema.

A partir del 9 d´octubre, 7 llargmetratges i 7 curtmetratges, amb un total de 49 projeccions, es podran veure en aquesta segona edició del Pantalla Barcelona que compta amb una especial vinculació amb les escoles de cinema i universitats de comunicació audiovisual. En aquesta nova edició també ha col·laborat el Cicle Gaudí-Circuit Estable de Cinema Català, amb tres de les pel·lícules programades.

Programació 2018

4 centres cívics i 3 sales de cinema de Barcelona

Districte:
Barri:
Població:
Barcelona