El cantautor Ferran Palau presentarà el seu últim disc al jardí de l´Edifici Històric de la Universitat de Barcelona el proper 16 de juliol, a les 18.30 h. Aquest serà l'únic concert del cartell de la quinzena edició d'Els Vespres de la UB, que es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de la Universitat de Barcelona, mitjançant inscripció prèvia.

A més de la retransmissió de l´actuació, l´organització del cicle sortejarà cinc invitacions dobles per assistir al concert presencialment a través d´un concurs a les xarxes socials d´Els Vespres (Facebook i Twitter). En finalitzar el concert, el Ferran contestarà les vostres preguntes i comentaris.

Ferran Palau és un dels compositors i cantautors de referència més sòlids de la música catalana contemporània. Té una sensibilitat precisa i un domini musical que abasta el folk, el pop, el rhythm-and-blues i el trap. Cadascun dels seu discos és un manifest d´amor a l´experiència completa de viure, tant terrenal com metafísica. Sis anys després de la seva actuació a Els Vespres de la UB, torna per presentar en format acústic les cançons del seu últim treball, Kevin, sense deixar de banda les peces més conegudes de treballs anteriors.

Horaris

A través del canal de YouTube de la UB

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 585
Districte:
Eixample
Barri:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08007
Població:
Barcelona