Als jardins Ferran Soldevila (entrada per Diputació / Enric Granados)

Música. El cicle de concerts a l’aire lliure tindrà lloc del 2 al 19 de juliol als jardins de la Universitat de Barcelona.

Amb l’arribada de l’estiu, els jardins Ferran Soldevila de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona s’omplen de música. Enguany, el cicle Els Vespres de la UB proposa sis concerts que tindran lloc els dimarts i els dijous, del 2 al 19 de juliol, a les 21.00 hores.

El dimarts 2 de juliol obriran el cicle Marcel Lázara i Júlia Arrey amb una proposta propera i emotiva. El dijous 4 de juliol serà el torn de la rumba i els sons mediterranis d’Hijos del Trueno.

El 9 de juliol actuarà el quartet barceloní Her Little Donkey, i l’11 de juliol el grup femení de pop independent Rombo presentarà el seu segon disc.

El 16 de juliol, Estramoni, un quintet nascut a París, presenten el seu primer disc. I l’encarregada de cloure el cicle, el dijous 18 de juliol, serà la rapera i cantant del Poblenou Lauren Nine.

Horaris


El cartell d´Els Vespres de la Universitat de Barcelona d´enguany proposa sis actuacions musicals que apleguen la cançó iniciàtica i transfronterera de Marcel Lázara i Júlia Arrey, la rumba i la salabror mediterrània d´Hijos del Trueno, el pop oníric i elegant de Her Little Donkey, les històries honestes d´amor i amistat de Rombo, la poesia plena d´enginy i intimitat d´Estramoni i l´huracà rapejat i l´R&B més genuí de Lauren Nine.

Tots els concerts són gratuïts i tindran lloc del 2 al 18 de juliol, els dimarts i els dijous, a les 21 h, al jardí de l´Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (l'entrada al recinte és pel carrer de Diputació amb Enric Granados).

Programació:

- 2 de juliol: Marcel Lázara i Júlia Arrey
Dues ànimes, dues veus i un escenari desproveït d´artificis ens presenten música propera i emotiva, que s´emet des de l´alegria i la gratitud més sinceres. Brúixola d´un nou paradigma artístic als Països Catalans, presenten les noves cançons del senzill KM.0.

- 4 de juliol: Hijos del Trueno
Els barcelonins Vicente Leone i Daniel Granados (exmembres de Tarántula) han format una orquestra de ball popular. Música mediterrània que abraça la remor i les marees d´una ciutat que canvia a cop d´onada. Presenten un primer treball que és un avançament del seu disc de debut.

- 9 de juliol: Her Little Donkey
Quartet barceloní que combina el pop oníric lluminós i elegant amb sons contemporanis sofisticats. Presenten Where´s the glow?, un segon disc amb caràcter i concís, que tracta els començaments i les oportunitats de manera sensata i madura.

- 11 de juliol: Rombo
Grup femení de pop independent que presenta el seu segon disc, tan honest com les seves integrants: Clara Montse Núria. Cançons lluminoses i nostàlgiques, plenes d´urgència i d´harmonies boniques que parlen del que parla el pop: d´estimar i de deixar d´estimar.

- 16 de juliol: Estramoni
Quintet mixt assentat a Barcelona, però amb naixement a París, que presenta ara el seu primer disc, Una vida millor, un cançoner costumista exquisit i poètic, amb referències líriques del pop independent en català i la música anglosaxona.

- 18 de juliol: Lauren Nine
La valentia és sincera i veraç en les lletres i la posada en escena de la rapera i cantant del Poblenou Lauren Nine. Una veu fresca del hip-hop, rap i R&B, que fusiona estils i emocions amb la mateixa passió i honestedat amb què recita els seus versos.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Universitat de Barcelona

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 585
Districte:
Eixample
Barri:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08007
Població:
Barcelona