A partir del 18 de maig de 2015

Espectacles. La Pedrera presenta l'espectacle visual Gaudi's Pedrera: The Origins.

Gaudí considerava que la natura és un gran llibre obert i que cal fer un esforç per llegir-lo i interpretar-lo.

Origins és un espectacle immersiu i sorprenent, absolutament únic, que no deixarà ningú indiferent, per un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

Horaris


"Gaudí´s Pedrera: The Origins" és una espectacular experiència nocturna que no deixarà ningú indiferent. Viu un espectacle immersiu i sorprenent, absolutament únic, en un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

Gaudí considerava que la natura és un gran llibre obert i que cal fer un esforç per llegir-lo i interpretar-lo. Amb aquest itinerari podreu viure un viatge inoblidable pels diferents espais, en què el punt culminant serà un videomapping al terrat de La Pedrera, on s´aprofita la singular arquitectura d´aquest espai per fer un espectacle audiovisual únic, que permet fer un viatge a l´origen de la vida, l´essència de l´obra de Gaudí. Amb múltiples projeccions als badalots, il·luminació especial i una banda sonora que ho acompanyarà tot plegat.

La visita inclou:
- Projeccions en diversos espais
- Itinerari pels indrets més singulars de l´edifici
- Espectacle audiovisual extraordinari al terrat més singular de Barcelona
- Copa de cava com a colofó de la vetllada

"Gaudí's Pedrera: The Origins" amb sopar

A partir del 18 de maig La Pedrera ofereix un paquet per fer la visita nocturna Gaudí's Pedrera: The Origins i sopar al Cafè d´estil modernista de l´edifici. Una proposta cultural i gastronòmica de qualitat per gaudir d´una experiència inoblidable a la Casa Milà!

Abans o després de la visita nocturna, us espera un sopar al Cafè de La Pedrera. No us perdeu aquesta oportunitat única per visitar La Pedrera de nit i arrodonir la vetllada amb un sopar amb vistes al Passeig de Gràcia.

Fundació Catalunya La Pedrera

Adreça:
C Provença, 261*265
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08008
Població:
Barcelona