10 dies de Festa Major al Fort Pienc

06/06/2018 - 13:56 h

Festa Major. La Transeixample Gegantera, la Trobada Castellera, el correfoc i els dinars populars conviuen amb activitats culturals com el Festival Simfònic o l'Estació Escènika.

El Fort Pienc torna a vestir-se de gala i sortir amb alegria als carrers i places del barri per celebrar la Festa Major. Com cada any, l'Arxiu Històric ha indagat en la memòria del barri i ha recuperat fotos històriques que podrem veure en una exposició al Centre Cívic, en aquesta ocasió sobre la fàbrica d'automòbils Eucort. El Club de Basquet Roser fa 85 anys i presenta un llibre sobre la seva trajectòria. És per aquest motiu que el pregoner d'aquesta edició serà un membre de l'històric club i veí del barri, Ricard Galcerán.

La Festa Major està pensada per a tots els públics i les activitats familiars tenen un lloc principal. El primer dissabte festiu se celebrarà un matinal infantil amb narració de contes inclusius, espectacles i jocs i tallers de caire sostenible.

El Fort Pienc també se suma dissabte al Festival Simfònic amb un concert matinal i un altre al vespre al Centre Cívic. A l’exterior, se celebrarà la 11a Trobada Castellera amb tres bones colles castelleres: els Castellers de Terrassa, els Castellers de Sagrada Família i els Castellers de Sant Cugat. I a Lepant-Marina, la Coordinadora jove de Música i la Festa Major Jove han organitzat una jornada dedicada a la música jamaicana.

El tradicional concurs de paelles, una ruta històrica pel barri i la Transeixample Gegantera completaran el cap de setmana festiu.

Un altre dels actes destacats és la jornada de basquet a la plaça del Fort Pienc organitzada pel CB Roser el proper dimecres 13 de juny.

Entre els actes del segon cap de setmana destaquen el Festival l’Estació Escènika, el correfoc i el sopar i ball de Festa Major dissabte 16 de juny, i la concentració de motos Harley-Davidson i la paella popular de diumenge.

Consulteu el programa.