Novembre violeta contra la violència masclista

31/10/2019 - 11:00 h

Dona. Amb motiu de la commemoració del 25N, els diferents equipaments del districte han programat diverses activitats que s’allargaran durant tot el mes de novembre.

Amb motiu de la commemoració del 25N, els diferents equipaments del districte han programat diverses activitats que s'allargaran durant tot el mes de novembre. Aquest any el programa posa l’accent en una visió intercultural, presentant la XIV edició del Premi 25 de Novembre que té per lema “BCN Antimasclista i Intercultural”.

Sant Antoni serà el barri amfitrió de l’acte central de la celebració, organitzat pel Consell de les Dones de l’Eixample, que es durà a terme el dia 16 de novembre a l’Espai Veïnal Calàbria 66.

El programa començarà a les 16.30 h amb la benvinguda per part dels representants del Districte i el taller de pancartes del 25N. Seguidament es farà un recorregut visual i poètic pel món intern de diverses dones que han patit processos de violència i les ferides del qual han plasmat en la mostra. A l’Auditori hi haurà un debat intergeneracional (17.30 a 18.50 h) sobre l’amor romàntic i la violència masclista en les relacions de parella i seguidament es farà la lectura del Manifest del 25N. La jornada finalitzarà amb l’espectacle First round de la companyia de teatre feminista Las Fritas i una lectura d’una selecció de texts de l’Antologia Dona que dona, llegits per les seves autores. Tancarà l’acte la coral performance #MeToo, una xarxa de sororitat que vol donar veu a tot el que les dones volen dir.

Sis exposicions als centres cívics i casals de barri

L’extensa programació cultural i reivindicativa d’aquesta edició comença el 5 de novembre amb un taller de risoteràpia a l’Espai 210. Hi haurà xerrades, espectacles, debats, una jam literària i sis exposicions.

Del 4 al 15 de novembre

Dones supervivents. A càrrec de l’Associació Hèlia Dones

Centre Cívic Cotxeres Borrell. Espai OFF d’exposicions

Del 4 al 30 de novembre

Manifestació 25N contra les violències masclistes

Casal de Barri Espai 210 (c. Padilla 210)

Del 5 al 26 de novembre

Toda mujer debe aprender el funcionamiento de un frigorífico

A la sala d’exposicions Àlex Garcia del Centre Cívic Sagrada Família (C/ Provença, 480)

16 de novembre de 16 a 21 h

Mirades de la riquesa interior

Calàbria 66 (c. Calàbria, 66)

Del 19 de novembre al 20 de desembre

#Nimitja

La Casa Elizalde (c. València, 302) – Espai OFF

Del 25 de novembre al 16 de desembre

El nacimiento de las di(ch)osas. Postals d’Istanbul

Vestíbul del Centre Cívic Sagrada Família (C/ Provença 480)

Tota la programació aquí.