Al juny, la ciutat es posa a punt

06/06/2018 - 11:46 h

Obres. Les properes setmanes, diversos districtes aprofiten per millorar la pavimentació d'alguns dels seus carrers.

Les properes setmanes, diversos districtes aprofiten per millorar la pavimentació d'alguns dels seus carrers. També es realitzaran treballs de substitució de vàlvules d'AGBAR, entre altres obres.

A Sant Martí, es realitzen els treballs per la implantació d’un carril bus provisional en contra – sentit al carrer Selva de Mar, entre Marroc i  Pere IV. L’actuació es programa del 5 al 15 de juny.

També a Sant Martí, es realitzen els treballs de reparació de l’arqueta de Districlima situada a la calçada muntanya de l’avinguda Diagonal, entre Bolívia i Llacuna. Els treballs es programen del 12 al 18 de juny, amb ocupació de la calçada però mantenint dos carrils de circulació.

A Gràcia, continuen els treballs d‘urbanització del carrer Camèlies, entre el carrer Escorial i la Ronda Guinardó. Del 31 de maig al 17 de juny caldrà tallar el carrer des de la Travessera de Dalt, i posteriorment començarà la Fase 3 de les obres, que durarà fins el 26 d’agost i on es mantindrà sempre un carril de circulació.

Pavimentacions

Al juliol, la ciutat aprofita per millorar la pavimentació d’alguns dels seus carrers.

A Sant Martí, es repavimentarà el carrer Arquitecte Sert, entre Doctor Trueta i l’avinguda Icària, una actuació programada del 4 a l’11 de juliol.

A Gràcia, es repavimentarà el carrer Nil Fabra, entre Gran de Gràcia i Torrent de l’Olla, una actuació programada del 12 al 17 de juliol, amb tall de circulació la tarda del 16 de juliol i el dia 17 (la nit del 16 al 17 el carrer s’obrirà a la circulació).

Substitució de vàlvules d’AGBAR

Una de les obres destacades de l’estiu serà la referent a diversos treballs de substitució de vàlvules d’AGBAR.

A l’Eixample, se’n substituiran dues al carrer Diputació. Una a l’alçada del carrer Comte d’Urgell, del 30 de juliol al 25 d’agost, que suposarà l’ocupació del xamfrà, tot mantenint un carril de circulació i el carril bici pel costat muntanya; i l’altra a l’alçada del carrer Muntaner, del 23 de juliol al 25 d’agost, amb ocupació del xamfrà mantenint un carril de circulació pel costat mar.

A Les Corts, se’n substituirà una a la Travessera de les Corts a l’alçada del carrer Numància. L’actuació es realitzarà del 9 de juliol al 10 d’agost, amb ocupació en illa mantenint un carril de gir ample a Travessera de les Corts pel costat mar. S’afectarà el carril bus de Numància.

D’altra banda, a Nou Barris, es realitzaran treballs de creuament de la calçada del passeig Fabra i Puig al costat Besòs del creuament amb el passeig Urrutia, una actuació programada els dies 21 i 22 de juliol, i on es mantindrà sempre un carril de circulació per sentit.

Tota la informació sobre aquestes i altres obres a la ciutat la trobareu al web del Servei d’Informació d’Obres.