Alteracions a la mobilitat amb motiu de la 40a Cursa de la Mercè

14/09/2018 - 13:36 h

Infotrànsit. Diumenge al matí la Mercè surt a còrrer per la ciutat acompanya de milers d'atletes. Per aquest motiu hi haurà alteracions a la mobilitat de vehicles i persones

Recorregut: la cursa, de 10 km, té la sortida i l'arribada a l'avinguda Reina Maria Cristina i passa per la plaça Espanya, l'avinguda Paral·lel, el carrer Calàbria, la Gran Via de les Corts Catalanes, els passejos Sant Joan i Lluís Companys, els carrers Buenaventura Muñoz i Roger de Flor, els passejos Pujades i Lluís Companys, l'Arc de Triomf, les rondes Sant Pere i Universitat, la plaça Universitat, la ronda Sant Antoni i els carrers Sepúlveda i Viladomat i l'avinguda Paral·lel.

Circulació
El dissabte 15 a les 15.00 hores es tallarà al trànsit l´av. Reina Maria Cristina per tasques de muntatge del punt de sortida i arribada de la cursa.

A les 06.00 hores de diumenge 16, es procedirà al tall de l´av. Rius i Taulet i de l´av. Francesc Ferrer i Guàrdia entre el c. Guàrdia Urbana i el c. Mèxic.

Sobre les 07.30 hores de diumenge 16,,es procedirà a aïllar al trànsit l´av. Francesc Ferrer i Guardia des del c. Polvorí fins al c. Mèxic.

Desviaments principals durant la cursa
– Gran Via CC – Calàbria / Gran Via CC – Entença
El trànsit provinent de la calçada central de Gran Via CC es desviarà per Calàbria i/o Entença.

– Av. Paral·lel
La circulació ascendent es desviarà a la pl. Drassanes i la descendent a la pl. Espanya.

Circulació interior
Només estaran autoritzats a circular pel recorregut de la prova i sempre en el sentit de la marxa els vehicles acreditats per l’organització.

Afectacions al servei de bus