Comença una nova ronda de Consells de Barri per informar del PAM i el PAD

14/11/2019 - 10:13 h

La propera setmana comença una nova ronda de Consells de Barri, que tindrà com un dels principals punts de l'ordre del dia informar sobre el procés per participar en l'elaboració del PAM i el PAD.

A partir de la propera setmana comença una nova ronda de Consells de Barri al districte, que tindrà com un dels principals punts de l'ordre del dia informar sobre el procés per participar en l'elaboració del Pla d'Actuació Municipal (PAM) i el Pla d'Actuació de Districte (PAD) del present mandat municipal.

El proper Consell de Barri és el de la Dreta de l’Eixample dijous 21 de novembre a les 18.30 h. En aquesta ocasió, la sessió se celebrarà a la sala de plens de la Seu del Districte (c. Aragó, 311) enlloc del Centre Cívic La Casa Elizalde. El primer punt de l’ordre del dia és la renovació de la vicepresidència del Consell de Barri i la comissió de seguiment. En el punt 2 s’informarà de com participar en l’elaboració del PAM i el PAD. També s’informarà de diverses actuacions al barri i per últim es donarà la paraula al públic assistent.

El 27 de novembre serà el torn del Consell de Barri de la Sagrada Família, on es parlarà també del PAM i el PAD i del desenvolupament dels acords entre l’Ajuntament i el Temple de la Sagrada Família.

Ja al mes de desembre tindran lloc els Consells de Barri de l’Esquerra de l’Eixample (3 de desembre, al Centre Cívic Urgell), Sant Antoni (9 de desembre a l’auditori de Calàbria 66) i Fort Pienc (16 de desembre, al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc).