Comerciants de Sant Antoni regalen 10.000 € en vals descompte

09/06/2020 - 16:23 h

Comerç. La plataforma Sant Antoni Vigila ha iniciat la campanya comercial "Caminem junts" per fomentar la compra al petit comerç del barri.

La plataforma Sant Antoni Vigila ha iniciat la campanya comercial "Caminem junts" per fomentar la compra al petit comerç del barri, un cop encarat el desconfinament per la pandèmia de covid-19.

En la iniciativa hi participa més d’un centenar de  comerciants de petit comerç del barri, que distribuiran 10.000 euros entre tots, obsequiant  als seus clients amb vals de descompte d’un euro en les compres que els facin.

Els comerciants esperen poder retrobar-se en persona amb els seus clients i per això han preparat també globus personalitzats, que porten impresa la paraula T´ESPEREM, i els han posat als aparadors amb motiu festiu i motivador.

Nova web per promocionar el comerç de barri

A la campanya s’ha afegit també la nova web Compro al barri que funciona com a directori de comerços. Aquesta web tindrà promocions i descomptes, un apartat a les activitats de cultura popular del barri, un Sant Antoni Solidari dedicat a l’ONG de ‘Veí a veí’ i un apartat al lligam d’història entre els comerciants i el barri.

S’ha fet també un vídeo dels mateixos comerciants i veïns promocionant la compra al barri. Comerços essencials han seguit donant servei amb les condicions de seguretat recomanades. Però altres comerços no essencials han estat tancats i confinats, amb les repercussions que tots ja coneixem, recorden des de la plataforma.

Més informació