Consell de Barri del Fort Pienc

11/12/2019 - 09:48 h

Participació. Dilluns 16 de desembre se celebra el Consell de Barri del Fort Pienc.

Dilluns 16 de desembre finalitza la ronda de consells de barri per informar sobre el procés per participar en l'elaboració del Pla d'Actuació Municipal (PAM) i el Pla d'Actuació de Districte (PAD) del present mandat municipal. L'última sessió és la del Consell de Barri del Fort Pienc, que tindrà lloc a les 18.30 h al Centre Cívic Fort Pienc

Durant la sessió també s’informarà del procés de renovació de la comissió de seguiment del consell de barri i de l’elecció del vicepresident/a associatiu, a més de les sessions d’atenció a la ciutadania per part de la consellera del barri.

Què és un Consell de Barri?

El Consell de Barri és un òrgan de participació ciutadana creat per resoldre totes les qüestions referents al barri. Un punt de trobada per millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat i augmentar la cohesió social.

Està format pels regidors de districte, els representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i, evidentment, els ciutadans. Per participar-hi cal inscriure’s a la convocatòria pública.