Consell de Barri de l'Esquerra de l'Eixample

28/11/2019 - 16:08 h

Participació. Dimarts 3 de desembre se celebra el Consell de Barri de l'Esquerra de l'Eixample.

Aquest mes de novembre s'ha iniciat una nova ronda de consells de barri (el 21 a la Dreta de l'Eixample i el 27 a Sagrada Família) per informar sobre el procés per participar en l'elaboració del Pla d'Actuació Municipal (PAM) i el Pla d'Actuació de Districte (PAD) del present mandat municipal.

Dimarts 3 de desembre és el torn del Consell de Barri de l’Esquerra de l’Eixample, on també es farà el procés de renovació de les vicepresidències del Consell i de les comissions de seguiment, i  es tractaran altres punts d’actualitat al barri. La sessió es farà al Centre Cívic Urgell, a partir de les 19 h.

Els següents consells de barri seran els de Sant Antoni (9 de desembre a l’auditori de Calàbria 66) i Fort Pienc (16 de desembre, al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc).

Què és un Consell de Barri?

El Consell de Barri és un òrgan de participació ciutadana creat per resoldre totes les qüestions referents al barri. Un punt de trobada per millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat i augmentar la cohesió social.

Està format pels regidors de districte, els representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i, evidentment, els ciutadans. Per participar-hi cal inscriure’s a la convocatòria pública.