Consell Plenari extraordinari per informar del pressupost municipal

17/09/2018 - 13:00 h

Consell de Districte. El proper dimarts dia 25 de setembre, a les 19 h, tindrà lloc una sessió extraordinària del Consell Municipal del Districte per debatre el pressupost municipal.

El proper dimarts dia 25 de setembre, a les 19 h, tindrà lloc una sessió extraordinària del Consell Municipal del Districte per debatre el pressupost municipal.

El Consell de Districte és l’òrgan de representació i de participació col·lectiva del districte, constituït per consellers i conselleres en una representació proporcional als resultats electorals del territori que representa. Les seves funcions principals són informar sobre proposicions, i també proposar plans i programes sobre temàtiques que afectin el territori. Es reuneix en sessió ordinària, oberta a tothom, cada dos mesos. El públic pot participar sobre els punts de l’ordre del dia, sempre que ho sol·liciti prèviament.

L’acte començarà a les 19 h i serà retransmès en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament i la pàgina web del Districte. Us hi esperem!