Disseny en Diagonal: 12 quilòmetres de creativitat!

06/06/2019 - 11:13 h

Cultura i lleure. La primera edició d’aquesta iniciativa tindrà lloc del 12 al 20 de juny en el marc de la Barcelona Design Week.

La Barcelona Design Week tindrà lloc del 12 al 20 de juny a tota la ciutat. Enguany s’estrena la iniciativa Disseny en Diagonal, un recorregut d’activitats creatives a diferents espais al llarg dels gairebé 12 quilòmetres de l’avinguda Diagonal.

Durant vuit dies, el disseny travessa la ciutat de Barcelona amb un recorregut d’activitats creatives a diferents espais situats al llarg dels gairebé 12 quilòmetres de l’avinguda Diagonal, un eix singular de la ciutat que durant una setmana serà un focus de disseny i creativitat.

Aquesta és la primera edició de Disseny en Diagonal, una iniciativa impulsada en el marc de la Barcelona Design Week per BCD Barcelona Centre de Disseny en col·laboració amb The Creative Net.

Diversos establiments emblemàtics, aparadors de botigues, hotels, restaurants i altres espais destacats d’aquesta artèria de la ciutat obriran al públic per mostrar la interpretació del lema d’aquest any de la Barcelona Design Week, “Transicions”, amb el guiatge de diferents creatius.

S’hi han programat exposicions, taules rodones, rutes arquitectòniques, xerrades, tallers i instal·lacions amb l’objectiu d’apropar el disseny a la ciutadania.

Consulteu tota la programació de Disseny en Diagonal aquí.

Més de cent activitats sobre disseny en una setmana

Enguany és la catorzena edició de la Barcelona Design Week, la trobada ineludible amb el disseny, la creativitat i la innovació de què podrà gaudir la ciutadania de Barcelona. Per a aquesta setmana s’han programat més de cent activitats, entre les quals destaquen exposicions temàtiques, tallers, conferències i jornades de portes obertes per conèixer la tasca d’organitzacions i estudis, i també esdeveniments dirigits al públic professional i empresarial.

L’espai principal serà el Disseny Hub Barcelona, i també s’obriran estudis de disseny i altres espais creatius.

Hi haurà diversos tipus d’activitats: gratuïtes i d’accés lliure, amb inscripció prèvia i de pagament.

Consulteu tota la programació al web de la Barcelona Design Week.

Més informació