El Tangent arriba als 6.000 espectadors

02/10/2018 - 11:32 h

Cultura. El Tangent 2018 ens ha regalat 23 propostes de música, circ, dansa, teatre i altres formats que fusionen disciplines escèniques en els sis centres cívics de l'Eixample.

La segona edició del Tangent, el Festival de les Arts de l'Eixample, consolida una proposta de gran qualitat que combina els espectacles més transgressors adreçats al públic jove a artistes de llarga trajectòria com la ballarina Sol Picó i el pianista Marco Mezquida.

Amb la idea de fer dels barris un gran escenari on trobar i gaudir de propostes innovadores de l’escena catalana, el districte de l’Eixample va programar, del 22 de juny al 26 de juliol, 23 propostes de diferents àmbits de la creació cultural com la música, el circ, la dansa, el teatre i altres formats que fusionen disciplines escèniques.

El festival va aplegar un total de 5.980 espectadors i espectadores. La majoria dels espectacles es van realitzar als espais exteriors dels centres cívics. El Centre Cívic Urgell, el de més capacitat, va tenir un total de 1.4540 espectadors i l’espectacle ‘Cita a cegues’ de Sol Picó i Marco Mezquida va ser el que va congregar més públic, 500 persones. La Casa Golferichs va reunir 1.215 espectadors, més de la meitat (685) amb la Fotofesta, el festival bianual de fotografia. El Centre Cívic Fort Pienc va aplegar 1.136 espectadors en el seus espectacles a la plaça. El Centre Sagrada Família un total de 826, La Casa Elizalde 692 i Cotxeres Borrell 661 persones.