El Tangent'19 aplega més de 4.800 espectadors

07/08/2019 - 12:43 h

Tangent. La tercera edició del Tangent, el Festival de les Arts de l'Eixample ha reunit a més de 4.800 espectadors i en algunes de les actuacions es va penjar el cartell d'aforament complet.

Les 22 nits d'estiu del Tangent, el Festival de les Arts de l'Eixample, han reunit a més de 4.800 espectadors. Una edició en la que han participat veus emergents com la de la cantaora Maria José Llergo, The Sey Sisters o les jove cantautora Pavvla i noms consolidats de l'escena catalana com l'actor Pau Roca o la dramaturga Carlota Subirós, entre altres.

L’aposta pels nous talents, la varietat de disciplines artístiques i els espectacles més innovadors adreçats a un públic més jove són ja marca distintiva d’un festival de proximitat que guanya espectadors any rere any.

En alguns espectacles va haver de penjar-se el cartell d’aforament complet. De les actuacions que es van fer a l’aire lliure, quatre van superar els 400 assistents: The Sey Sisters i Magnolia als jardins d’Ermessenda de Carcassona, el circ aeri de la cia. Hotel Iocandi a la plaça Fort Pienc, i Hipstory de Brodas Bros al Mercat de Sant Antoni.

Més enllà de les xifres, i malgrat que els déus dels trons i les pluges van obligar a suspendre una de les actuacions -‘La vie en rose’ de Mar Gómez-, el balanç no pot ser més positiu. Els sis centres cívics de l’Eixample -Ateneu Fort Pienc, La Casa Elizalde, Cotxeres Borrell, Golferichs, Sagrada Família i Urgell, han dissenyat una programació d’altíssima qualitat que s’ha vist recompensada amb una excel·lent resposta del públic.