Els centres cívics de l'Eixample obren el 15 de juny

12/06/2020 - 10:45 h

Cultura. Obriran amb serveis bàsics i cursos que començaran a programar-se a finals de juny i durant tot el juliol.

Tots els Centres Cívics de l'Eixample obren les seves portes a partir de dilluns 15 de juny. Obriran amb serveis bàsics informant els usuaris de les propostes i cursos que començaran a programar-se a finals de juny i durant tot el juliol.

A partir del proper dilluns, 15 de juny, 28 Centres Cívics de la ciutat començaran la seva desescalada, per recuperar de forma progressiva la seva activitat presencial, entre ells els sis de l’Eixample. Entre el 15 i el 22 de juny es posaran progressivament en marxa el 80% dels 52 centres cívics. Inicialment, obriran atenent i informant de les propostes i cursos que començaran a programar-se a finals de juny i durant tot el juliol.

Tallers presencials al juliol

Progressivament es recuperaran les activitats i serveis habituals, adaptades a les mesures sanitàries establertes. Durant el mes de juliol, per exemple, es podran seguir alguns dels tallers presencials que s’hi programaran i de mica en mica, altres serveis i activitats. I pel que fa a tallers, també es reprendran part dels cursos que quedaven pendents. En aquest darrer cas es donarà la possibilitat de recuperar les sessions perdudes i en supòsit que no es programi el mateix tipus de taller, s’oferirà la possibilitat de realitzar les sessions en un d’equivalent, sempre que sigui possible.

Paral·lelament, es mantindran les propostes virtuals. Tota l’activitat en línea dels centres cívics es podrà seguir a les xarxes socials i a les pàgines web de cada equipament.

En el marc del circuit Barcelona Districte Cultural iniciarà a principi de mes de juliol la reprogramació de les funcions ajornades als mesos de març i abril, omplint de vida els espais escènics i auditoris dels Centres Cívics de Barcelona.