Jordi Martí, nou regidor de l'Eixample

18/07/2019 - 12:18 h

Nou mandat. Jordi Martí és llicenciat en Ciències de l'Educació i, entre d'altres, va ocupar el càrrec de Gerent Municipal de 2015 a 2019

Per majoria absoluta o bé per unanimitat, el Ple de l’Ajuntament ha tirat endavant tots els acords que s’han votat al Ple de presentació del cartipàs.

El nou regidor de l’Eixample, Jordi Martí, llicenciat en Ciències de l’Educació, ha dedicat la seva vida professional a l’educació, la cultura i la ciutat en l’àmbit de la gestió pública.

La seva trajectòria professional a l’Ajuntament va començar l’any 1999 com a coordinador del Pla estratègic de l’Ajuntament de Barcelona i com a gerent de l’ICUB, càrrec que va ocupar fins l’any 2013. Martí també va ser regidor del Grup Municipal Socialista i ha estat el gerent municipal del govern de Barcelona en Comú des de 2015 fins a 2019.

A banda de la seva dedicació a l’Ajuntament de Barcelona, el nou regidor de l’Eixample ha exercit com a docent en diverses universitats en l’àmbit de la gestió cultural i com a consultor en polítiques i gestió cultural en diverses universitats llatinoamericanes.

També va ser impulsor del Pla de biblioteques i de la Xarxa de Fàbriques de  Creació. 

Fins al 2023, Jordi Martí liderarà tant la Regidoria del Districte de l’Eixample com la de la Presidència.