El Sant Antoni Wars II omple de ficció el Mercat de Sant Antoni

27/10/2019 - 11:42 h

El Sant Antoni Wars II se celebra amb la col·laboració de Starfans i per segon any consecuti al Mercat de Sant Antoni, que s'ha omplert d'activitats i tallers per a tota la família.

El Sant Antoni Wars II ha arribat al Mercat de Sant Antoni de la mà de Starfans, per segon any consecutiu, ple d’activitats i tallers per a tota la família. Durant els dos dies de l’esdeveniment els participants i visitants han pogut gaudir d’activitats per a tots els públics amb passejades dels personatges més mítics i galàctics. No només s’hi han vist personatges de Star Wars, sinó també de Star Trek, Stargate, la sèrie V, “Els Visitants” i fins i tot Harry Potter, Els Cazafantasmes i James Bond.

Dissabte i diumenge s’hi han pogut presenciar lluites coreografiades de ‘softcombat’ amb sabres làser, participar d’una gran varietat de tallers infantils i gaudir de les exposicions i ponències programades. També s’han realitzat diverses passejades temàtiques, obertes a tot al públic i tant a dintre com a fora el mercat, que han regalat imatges sorprenents com la de veure personatges com Darth Vader passejar entre les parades del Mercat de Sant Antoni.

Un any més, Sant Antoni Wars II s’ha celebrat també al Fossat del Mercat de Sant Antoni. Al voltant de la muralla s’hi han situat els Photocalls amb unes 100 persones caracteritzades amb vestits de les diferents sèries i pel·lícules. A l’espai de la Muralla, els més petits i no tan petits hi han trobat l’Acadèmia Jedi/Sith, el taller de LudoSport i el taller de SoftCombat.

Al mateix Fossat del Mercat de Sant Antoni, durant tot el cap de setmana, s’ha pogut visitar l’exposició de SuperHerois amb figures estàtiques dels personatges dels còmics de Marvel i DC a escala real que engalanaran per l’ocasió els col·laboradors de Ruideland. Una altra de les activitats destacades al Fossat ha estat el taller Lego. Al llarg de tot el dissabte i el diumenge s’ha habilitat un espai, a càrrec de Hispalug, per a què tots els que s’acostin puguin entretenir-se fent les seves pròpies creacions en Lego. Durant l’esdeveniment també s’han pogut veure alguns projectes per iniciar-se en el món de les impressores 3D.