La Casa Amèrica parla de la correspondència entre l'escriptor Julio Cortázar i el pintor i poeta Eduardo Jonquières

24/06/2019 - 07:00 h

És la segona sessió del cicle 'Correspondències' i hi intervendran l'acadèmica Anna Caballé i l'escriptor Miguel Dalmau.

La Casa Amèrica Catalunya té en marxa un cicle titulat Correspondències, en què el centre del debat o diàleg són les cartes d’autors llatinoamericans. La iniciativa va néixer amb l’objectiu, diuen els organitzadors, de reivindicar el gènere epistolar en tant que molts d’aquests textos permeten reconstruir una part de la biografia d’un autor. La segona sessió es desenvoluparà el primer de juliol a les 19 h, a la mateixa seu de Casa Amèrica (c/ de Còrsega, 229, entresòl), i tractarà sobre les cartes creuades que es varen enviar l’escriptor argentí Julio Cortázar i el pintor i poeta també argentí Eduardo Jonquières. Els textos escollits són dels primers anys de Cortázar al continent europeu, i el narrador i traductor hi parla dels seus viatges però també s’hi troben confidències al seu amic i reflexions sobre l’art, la vida i l’amistat.

Els actors Martín Brassesco i Sergio Alessandria llegiran en veu alta la correspondència, mentre que entraran al fons de la qüestió l’acadèmica Anna Caballé i l’escriptor Miguel Dalmau. L’entrada és lliure.

Teniu més informació en aquest enllaç.