La Fotofesta, la festa biennal de la fotografia, ja és aquí!

13/06/2018 - 12:46 h

Fotografia. Enguany s'inclou dins de la programació de Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample. Les activitats tindran lloc el divendres 22 de juny, de 17 a 23 h, simultàniament a Golferichs i a l’Espai de fotografia F. Català-Roca.

La Fotofesta és una jornada fotogràfica biennal que té per objectiu impulsar l’exhibició, la difusió, divulgació i circulació de produccions culturals en el terreny de la creació fotogràfica. Enguany arriba a la seva novena edició i s'inclou dins de la programació de Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample. Les activitats tindran lloc el divendres 22 de juny, de 17 a 23 h, simultàniament a Golferichs i a l’Espai de fotografia F. Català-Roca.

La Fotofesta és una jornada fotogràfica biennal que té per objectiu impulsar l’exhibició, la difusió, divulgació i circulació de produccions culturals en el terreny de la creació fotogràfica.

El programa de la jornada inclou conferències, exposicions, mostra de llibres i projecció de treballs recents de fotògrafs com Pau Buscató, Eugeni Gay, Cristina de Middel, Toni Amengual, Laia Abril, Christian Colomer, Arola Valls, Bego Antón, Ana Cayuela, Ona Trabal, El Pulpo, Raúl Guillamón, Horacio Seguí i molts d’altres.

En trobareu més informació aquí.