La primera cursa de l'any, a Sant Antoni

08/01/2020 - 10:20 h

Curses. Aquest 19 de gener té lloc la una nova edició de la Moritz Cursa de Sant Antoni, de 10km, amb sortida a les 9:30 hores a l'encreuament entre el carrer Floridablanca i carrer Viladomat.

D’aquí a pocs dies té lloc la 42a edició de la Moritz Cursa de Sant Antoni, una prova que permetrà veure si els turrons nadalencs han passat més factura del previst. Un cop acabat el temps per a finalitzar la cursa, a les 11:00 hores, es donarà el tret de sortida de la cursa infantil, a la cruïlla entre el carrer Floridablanca i Calàbria.

Nou recorregut

La Cursa Moritz Sant Antoni tindrà una petita modificació en el recorregut d’aquest any. Degut a que el carrer Parlament és peatonal, el traçat ha canviat es baixarà pel carrer Marqués de Campo Sagrado.

La milla mundial dels miops, continua

Després de l’èxit de l’any passat, el proper 19 de gener també tindrà lloc la segona Milla Urbana dels Miops juntament amb la Cursa Moritz Sant Antoni.

Es tracta d’una cursa atlètica pionera a nivell mundial de 1609 metres, 1 milla. Un any més, l’objectiu és arribar als 1.000 participants i per aquest motiu us animem a apuntar-vos en aquesta imprescindible prova esportiva barcelonina oberta a la participació de tots el miops de Catalunya i del món. Recordeu que per fer la inscripció es necessari tenir l’acreditació com a miop que es pot aconseguir a qualsevol òptica de Catalunya