La Sagrada Família celebra la Festa de Tardor

19/11/2019 - 16:36 h

Festa. El cap de setmana del 29 de novembre a l'1 de desembre, el barri del Poblet celebra la Festa de Tardor, una festa organitzada per la Coordinadora d'Entitats de la Sagrada Família, que agrupa una trentena d'associacions i equipaments del barri.

El cap de setmana del 29 de novembre a l'1 de desembre, el barri del Poblet celebra la Festa de Tardor, una festa organitzada per la Coordinadora d'Entitats de la Sagrada Família, que agrupa una trentena d'associacions i equipaments del barri. Les jornades 'Cuidem, cuidem-nos', la descoberta nocturna pels diferents espais perduts i recuperats pel veïnat i la matinal de consum responsable i sostenible són alguns dels actes destacats d'aquesta edició.

Oficialment la Festa de Tardor comença divendres 29 de novembre, però les activitats s’avancen des de principis de setmana amb actes com les portes obertes al casal de barri Espai 210, al Banc del Temps i a la cooperativa ecològica El Guaret. També se celebraran diferents tallers com el d’introducció als mandales, reparació de tauletes i smartphones, tapissos o rehabilitació neuropiscològica.

El nou Ateneu el Poblet s’estrena com a col·laborador de la Festa de Tardor amb l’organització de la cercavila nocturna Cercaespais. La Comissió de Feminismes i Canvi Social del Pla Comunitari i la Comissió de Cures de CooPoblet presenten les jornades ‘Cuidem, cuidem-nos’, el 29 i 30 de novembre.

La cultura popular estarà representada pels Bestialots Espurnats i la Farfolla, que ens conviden a una tarda de foc amb taller infantil, tabalada i correfoc. El cap de setmana, el carrer Provença entre Marina i Castillejos estarà ocupat per la XIX Fira de Comerç, Entitats i Artesania. La Fira també acollirà una festa científica en la que participaran investigadors del Parc Científic de Barcelona.

Hi haurà també tallers, cinefòrums, una tarda intercultural, el sopar jove i molt més. Tota la programació aquí.

Adjunts