La tercera samarreta del Barça ret homenatge a l'Eixample de Cerdà

13/09/2018 - 14:31 h

Esports. El disseny de la tercera samarreta del FC Barcelona per la temporada 2018-2019 ret homenatge a la trama Cerdà de l'Eixample amb una vista aèria de la Diagonal i les seves illes d'edificis.

El disseny de la tercera samarreta del FC Barcelona per la temporada 2018-2019 ret homenatge a la trama Cerdà de l'Eixample amb una vista aèria de la Diagonal i les seves illes d'edificis.

El Barça pica l’ullet a l’Eixample amb una imatge de la Diagonal que travessa la part frontal de la tercera samarreta de la temporada, en dos tons de color salmó. L’autor del disseny de Nike Football, Pete Hopkins, ha assenyalat que l’equiparació encaixa perfectament amb l’equip, ja que el club és part de la ciutat i la passió que desperta entre els barcelonins es pot veure a qualsevol avinguda o plaça.

No és l’únic homenatge del club a Barcelona. Al mes de maig ja es va presentar la nova primera samarreta, que en aquesta temporada llueix 10 franges de color grana en representació de cadascun dels 10 districtes de la ciutat.