L'alumnat del López Vicuña llegeix el manifest de l'Audiència Pública als Nois i Noies

26/03/2019 - 15:56 h

Participació. L'alumnat de primer de batxillerat del centre López Vicuña de la Dreta de l'Eixample van fer una lectura del manifest amb propostes a l'equip de govern del Districte per fer de Barcelona una ciutat de pau.

L'alumnat de primer de batxillerat del centre López Vicuña de la Dreta de l'Eixample van fer una lectura del manifest amb propostes a l'equip de govern del Districte per fer de Barcelona una ciutat de pau.

L’Audiència Pública als Nois i les Noies de Barcelona és una forma de participació, a través de la qual els infants i adolescents de la ciutat entre 11 i 17 anys (escolaritzats a sisè de primària, i a secundària, també d’educació especial) fan propostes a l’equip de govern de la ciutat i als regidors/es de cada districte. D’aquesta manera, la ciutat dóna veu a la ciutadania més jove i educa en la pràctica de la participació cívica.

Els estudiants han treballat des del novembre de 2018 amb altres centres de la ciutat  en aquesta iniciativa, que porta enguany per lema ‘Barcelona, ciutat de pau”.

L’alumnat del López Vicuña va llegir el manifest a la sala de plens del Districte i van fer preguntes al conseller d’Educació del Districte, Jordi Matas, i la presidenta del Consell de Districte, Trini Capdevila.

Els representants municipals va respondre a les preguntes dels estudiants sobre com solucionar el problema del sensellarisme o garantir la pau als espais públics.