Més sales d'estudi on preparar els exàmens

17/05/2019 - 13:47 h

Formació. Del 6 de maig al 20 de juny (incloent el cap de setmana previ a les PAU), es reforcen les sales d'estudi de Barcelona i els seus horaris. Troba la teva a prop de casa a un mapa on també veuràs, en temps real, els espais disponibles que hi queden.

En èpoques d'exàmens, per donar resposta al significatiu augment de demanda d'espais on estudiar, el nombre d'aquestes sales i les seves hores d'obertura es reforcen de manera notable.

Al llarg de l’any, els i les joves que necessiteu un espai on preparar treballs acadèmics o exàmens, teniu a la vostra disposició 8 sales d’estudi a 8 districtes de Barcelona, un servei que és possible gràcies a la iniciativa del Departament de Joventut, en conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i la col·laboració dels Districtes de la ciutat.

Així, del 6 de maig al 20 de juny s’habilitaran un total de 28 sales d’estudi a Barcelona, amb amplis horaris, incloent el cap de setmana previ a les PAU, dissabte 8 i diumenge 9, fins a les 0 h.

Consulta a continuació el llistat de sales que trobaràs, en aquestes dates, a cada districte i els seus horaris d’obertura.

Per veure la localització, els horaris i els espais disponibles de cada sala, no deixis de consultar el mapa interactiu de les sales d’estudi de Barcelona.

SALES D’ESTUDI OBERTES A L’EIXAMPLE DEL 6/05 AL 20/06

  • Sala d’estudi Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte
    • C. Provença, 480 (Biblioteca Sagrada Família). Cap de setmana, diumenges de 16 a 20h
    • Horari: de dl. a dj. de 21 a 0h
  • Sala d’estudi Calàbria
    • C. Calàbria, 66 (Espai Veïnal Calàbria)
    • Horari: de dl. a dj. de 21 a 0h

 

SERVEI D’ASSESSORAMENT ACADÈMIC PER A JOVES

Recorda que, si tens dubtes sobre les teves opcions d’estudis, les proves d’accés, processos de preinscripció, matrícula, homologació, beques… pots posar fi als teus neguits gràcies a una assessoria individual i especialitzada a:

– El Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ), sense cita prèvia (dilluns i divendres de 10 a 14h , i de dilluns a dijous de 17 a 20h)

Punts infoJOVE de Barcelona, amb cita prèvia