Consulta el dia de recollida de mobles i trastos vells del teu carrer

16/05/2013 - 00:00 h

Cada carrer de Barcelona té assignat un dia fix: només cal que, el dia que toca, deixis els mobles i els trastos davant de la porteria de casa entre les 20 i les 22 hores. Aquest servei gratuït és únicament per als ciutadans particulars.

El servei de recollida de mobles i trastos vells ajuda a millorar la qualitat dels nostres carrers. Per això, és important deixar els mobles el dia de la setmana que toca al nostre carrer.

Quin tipus d’objectes es recullen: sofàs, portes, mobles, cadires, caixes i llistons de fusta, persianes o joguines trencades, entre d’altres.
Quins no es recullen: runa, sanitaris o objectes similars, si s’han fet obres a l’habitatge. En cas de neveres, frigorífics o aparells d’aire condicionat amb components de CFC, cal utilitzar el punt verd per tal de protegir el medi ambient, ja que el CFC (clorofluorocarboni) és un element molt perjudicial per a la capa d’ozó.

Sistema de pagament

També hi ha un servei de pagament que s’encarrega de la recollida de mobles i trastos vells a domicili en menys de 36 hores.
Si necessites aquest servei, només has de trucar al 900 226 226 i es concretarà el dia i l’hora en què es passarà a fer la recollida dels mobles i els trastos a domicili. Recorda que el servei funciona de dilluns a divendres.

Aquest servei el poden utilitzar els comerços, les oficines i els petits industrials. També el poden demanar els particulars que no puguin esperar-se al dia que toca fer la recollida de mobles i trastos al seu carrer.

 

Persones amb dificultats

Totes les persones amb qualsevol tipus de disminució, ja sigui psíquica o física, que no tinguin ningú que els pugui ajudar a baixar els mobles al carrer poden demanar que els recollim gratuïtament a casa seva. Cal acreditar la disminució amb el certificat de disminució de la Generalitat.

Per saber quin dia de recollida té el teu carrer, consulta-ho al Portal de Tràmits

Per saber-ne més d’aquest servei clica aqui