Neix Eixquisit, com a eina per dinamitzar l'oferta gastronòmica de l’Eixample

28/05/2018 - 14:42 h

Gastronomia. 'L'Eixample en un wok' és la primera de les accions de dinamització de l'oferta gastronòmica del districte del programa Eixquisit, impulsat per l'Oficina de Promoció Econòmica de l'Eixample.

Descobreix la influència dels sabors de la cuina xinesa a través d'una selecció de 15 restaurants de l'Eixample del 25 de maig al 10 de juny. 'L'Eixample en un wok' és la primera de les accions de dinamització de l'oferta gastronòmica del districte del programa Eixquisit, impulsat per l'Oficina de Promoció Econòmica de l'Eixample.

L’Eixquisit neix amb la voluntat de dinamitzar l’oferta gastronòmica dels barris del nostre districte. No hi trobarem ni restaurants amb estrella Michelin ni locals sense uns bons estàndars de qualitat.

El programa té com a objectius incentivar el diàleg entre el sector de la restauració, els propis veïns dels barris i els visitants.

Durant la realització de cada esdeveniment, es promocionaran un nombre reduït de restaurants: de 15 a 30 establiments durant 2 o 3 setmanes.

L’Eixample en un wok

L’Eixample és un districte cosmopolita i reflexe d’aquest fet és la gran diversitat gastronòmica que acull. Partint d’aquesta premisa, la primera acció temàtica és un monogràfic sobre una de les cuines més riques i influents del món: la xinesa

Els 15 restaurants que participen en ‘L’Eixample en un wok’ han inclòs un plat especial, un plat Eixquisit, a la seva carta durant les dues setmanes de promoció. La majoria són locals de cuina xinesa, però també s’han adherit a la campanya un restaurant vietnamita, tres de fusió i un de cuina peruana. Els restaurants i el plat especial que han elaborat es poden consultar en el web Eixquisit.