Nou carril bici al carrer Mallorca entre Sicília i Cartagena

08/10/2019 - 12:49 h

Infraestructures. Comencen les obres per implantar un carril bici en el tram del carrer Mallorca entre Sicília i Cartagena, eliminant el carril de circulació del costat mar i deixant un cordó de serveis entre Cartagena i Dos de Maig

Comencen les obres per implantar un carril bici en el tram del carrer Mallorca entre Sicília i Cartagena, eliminant el carril de circulació del costat mar i deixant un cordó de serveis entre Cartagena i Dos de Maig.

En un futur el carrer Mallorca serà un eix ciclista unidireccional des de l’avinguda Meridiana al passeig de Sant Joan. De moment, només s’executa el carril bici en el tram entre Cartagena i Sicília, que connectarà així amb els eixos verticals bidireccionals d’aquests dos carrers, el que permetrà descongestionar el carril bici de Provença, molt saturat de ciclistes.

Ampliació de xamfrans

El Districte de l’Eixample ampliarà tres xamfrans d’aquestes illes. Es tracta dels dos xamfrans del costat Llobregat del carrer de Sardenya i del xamfrà mar – Besòs de Marina. Es treballs es faran els dies 14, 15 i 16 d’octubre.