Obertes les inscripcions als nous tallers de tardor

03/09/2018 - 10:43 h

Tallers. Els centres cívics de l'Eixample han programat desenes de cursos per aquesta tardor. Les inscripcions són obertes! Tria el teu i gaudeix de noves experiències i coneixements!

És temps d'inici de curs, també per les desenes de tallers que els sis centres cívics de l'Eixample han preparat per sorprendre'ns un any més. Trieu i remeneu en les webs dels equipaments. Les matriculacions comencen durant la primera quinzena de setembre.

Tallers de fotografia, tecnològics, arts & crafts, ciència, cinema, dansa, música, circ, teatre, esport, gastronomia, salut… tot té cabuda als centres cívics de Barcelona, tant per públic adult com familiar.

Conversa en anglès, en francès, en italià, en alemany, cuina per mantenir les emocions a to, passejades per diferents gastronomies, jazz, Shakti Dance, teatre, relaxació i respiració, hipopilates, swing, i tallers per sortir a conèixer la teva ciutat: viatge a les exposicions, Passejades per Barcelona… o un diàleg amb les obres del passat per entendre el present són algunes de les activitats que proposa el Centre Cívic Urgell.

Al Centre Cívic Casa Golferichs ens podrem iniciar en la meteorologia, estudiar la transició democràtica espanyola i les revoltes a Espanya i Europa del 1848 al maig de 1968 o aprendre a cuinar els plats típics de la cuina japonesa calenta.

Ordenar l’armari segons el mètode de la famosa Marie Kondo, aprendre les tècniques del brodat clàssic, ballar flamenc, Bollywood o danses de la Polinèsia o fer carpaccios amb productes del mar són alguns dels tallers d’aquesta tardor al Centre Cívic Sagrada Família.

T’agradaria aprendre a defensar-te en qualsevol situació? Aquest trimestre La Casa Elizalde fa un taller de defensa personal per a dones, ens ajuda a descobrir els nostres orígens al curs de ‘Genètica, evolució i revolució’, a aprendre tècniques de fermentació d’aliments i fer la nostra pròpia cervesa.

Tonificar el nostre cos amb ballet clàssic, retratar la ciutat, realitzar joies amb tècnica de cera perduda, fer complements per la llar amb ganxet o dissenyar una casa sana són alguns dels tallers d’aquesta temporada al Centre Cívic Fort Pienc.

Al Centre Cívic Cotxeres Borrell ens ensenyaran a dissenyar i dramatitzar un escape room, cuinar plats afrodisíacs, entendre com funciona el cervell, equilibrar-nos amb ioga, pilates o tai-txi o aprendre costura de supervivència.

Aquests són només alguns dels exemples de les desenes de cursos que els centres cívics de l’Eixample han programat per aquesta tardor. Tria el teu i gaudeix de noves experiències i coneixements!