Participa en la desfilada “Renova la teva roba”

06/05/2020 - 10:23 h

reciclatge. Accepta el repte i suma’t a la #DesfiladaRenova creant un look renovat.

Accepta el repte i suma’t a la #DesfiladaRenova creant un look renovat.

L’espai públic, on podem desenvolupar-nos com a comunitat i relacionar-nos els uns amb els altres, no està disponible com a conseqüència de la irrupció de la Covid-19.

Malauradament, l’edició de primavera del “Renova la roba” prevista en les seves dues modalitats no es podrà celebrar en el format habitual de mercat d’intercanvi, ja que disposem només de dos espais de relació: casa nostra i l’entorn digital.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament donem suport a les iniciatives de les entitats de llançar un repte entre els seus seguidors i, entre tots, organitzar la primera desfilada Renova, que s’acabarà el 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

Com pots participar-hi?

  • Agafa roba que tinguis al fons de l’armari i que ja no et posis.
  • Recombina-la o transforma-la i emprova-te-la.
  • Grava un vídeo o fes-te una foto desfilant per casa.
  • Publica el vídeo o la foto al teu perfil d’Instagram amb la frase: “Jo allargo la vida de la roba i em sumo a la #DesfiladaRenova.”
  • Convida tres amigues o amics perquè acceptin el repte.
  • I afegeix-hi les etiquetes #renovalaroba, #renovalarobajove i #PrevencioResidusBCN per arribar més lluny.

Com pots fer difusió del repte?

  • Compartint l’enllaç del vídeo a través dels teus canals web, Facebook, Twitter o Instagram i convidant els teus contactes a participar-hi.

Anima’t i participa en la primera #DesfiladaRenova, feta amb roba recombinada o transformada, i recorda compartir la teva experiència a través de les xarxes socials.