Plenari del Consell de Districte el 4 de desembre

29/11/2018 - 10:10 h

Participació. La propera sessió del Consell del Districte serà dimarts 4 de desembre a les 19 h, a la sala de plens del Districte (c. Aragó, 311)

La propera sessió del Consell del Districte serà dimarts 4 de desembre a les 19 h, a la sala de plens del Districte (c. Aragó, 311)

El Consell de Districte és l’òrgan de representació i participació col·lectiva del districte que està format pel president o la presidenta del Consell, 23 consellers i conselleres, el regidor o la regidora de Districte i els regidors i les regidores adscrits. Es reuneix en sessió ordinària cada dos mesos. Totes les sessions del Consell són públiques. El públic pot participar sobre els punts de l’ordre del dia, sempre que ho sol·liciti 48 hores abans.

L’ordre del dia es pot consultar a partir del 30 de novembre a l’apartat d’Òrgans de Govern del web de Districte. barcelona.cat/eixample. La sessió serà retransmesa en directe pel canal de Youtube municipal.

La ciutadania pot demanar paraula en el plenari únicament sobre punts de l’ordre del dia. Cal enviar la petició al correu participacio_eixample@bcn.cat.