Primera Trobada de Dones de Sant Antoni

12/09/2022 - 10:51 h

La trobada, organitzada pel grup de dones i feminismes del barri, tindrà lloc el dissabte 17 de setembre, de 10 a 16.30 h, a la placeta del carrer Tamarit del Mercat de Sant Antoni.

Durant la jornada es faran tallers, activitats culturals i de cures, lectures, balls tradicionals i hi haurà un debat sobre els reptes del feminisme i el feminisme de barri. També comptarà amb la participació de les diablesses i tabaleres de Sant Antoni.

Consulta tota la programació

La iniciativa ha estat impulsada pel grup de dones i feminismes del barri, un grup creat recentment com a plataforma i espai de trobada, on les entitats i dones del barri poden compartir experiències pròpies i fer propostes per abordar les principals problemàtiques del barri, amb una mirada intercultural.

Concretament, el grup de dones convocant està format per la Vocalia de Dones de l’Associació Veïnal de Sant Antoni, Mujeres Pa’Lante, Indian Culture Centre, ACESOP (Associació de Dones Pakistaneses), Dones de Bangladesh, Espai Literari i de Ball de Calàbria 66, Fundapica i Barcelona Cuida. La trobada també ha rebut el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest dissabte, vine a gaudir de les diferents activitats i tallers que han preparat les entitats  i descobreix la tasca que fan i que volen fer plegades a partir d’ara les dones del barri.