Reconeixement al CAP Manso i els Salesians de Rocafort pel programa PRESENTS

08/05/2019 - 13:35 h

Educació. Els Salesians de Rocafort i el CAP de Sant Antoni han rebut aquesta setmana el reconeixement de l'Ajuntament de Barcelona a la innovació educativa pel seu projecte 'Presents'.

Els Salesians de Rocafort i el CAP de Sant Antoni han rebut aquesta setmana el reconeixement de l'Ajuntament de Barcelona a la innovació educativa pel seu projecte 'Presents'. En l'acte, celebrat al Consolat de Mar, el Comissionat d’Educació, Miquel Àngel Essomba, acompanyat del conseller Districte Eixample, Jordi Matas Vilà. van entregar els diplomes del premi als representants de les dues institucions.

El projecte ‘Presents’ va inspirar el treball de l’Institut Barcelona Congrés de Nou Barris, premiat fa unes setmanes a la 2a edició dels premis Barcelona Innovació Educativa juntament amb altres 16 projectes dels 10 districtes i de l’àmbit ciutat.

Durant l’acte van explicar el projecte Ylenia García, directora CAP Sant Antoni, i Jordi Barberan Fayos, director dels Salesians Rocafort.

Un projecte de col·laboració intergeneracional

“Presents” promou, entre d’altres coses, l’activitat física amb un intercanvi generacional on persones grans que fan una vida sedentària realitzen activitat física supervisades per alumnat d’educació secundària obligatòria. Amb el programa “Presents” es generen vincles intergeneracionals i s’aproxima el concepte de vellesa des d’una perspectiva molt vivencial per part de la gent gran i de l’alumnat participant.

Més informació: reportatge de Betevé.