Sant Antoni celebra el Dia de la Música

13/06/2018 - 10:22 h

Música. El cap de setmana del divendres 15 al diumenge 17 de juny, torna 'El dia de la música al barri' amb 31 actuacions de tots els estils: samba, folk, rock, batucada, DJ....

El cap de setmana del divendres 15 al diumenge 17 de juny, torna 'El dia de la música al barri'. Pocs dies abans de la data oficial (21 de juny), els bars, comerços i locals de Sant Antoni ofereixen actuacions musicals al carrer amb tota mena d'estils, harmonies i ritmes. En aquesta sisena edició participen una trentena de locals.

Els concerts es fan en horaris responsables, per conciliar l’oci amb el descans veïnal. Així, gran part de les actuacions són concerts-vermuts i la resta al vespre i amb hora de finalització a les 22.30 h com a molt tard.

Entre les propostes no falta estils com el jazz, samba, batucada, espectacles poètics, country, folk, rock…. Tot tipus d’estils per a públic familiar o jove.

Viu la música a Sant Antoni és també una aposta per la cultura i la tradició escènica del barri i els seus nius d’art de principis del segle passat. “La música és vida, volem un barri ple de vida. Si no molestem, actuem!”, reclamen els organitzadors.

Consulteu el programa.