Tasta la tardor amb els tallers dels centres cívics

14/08/2019 - 13:54 h

Centres cívics. Comencen les inscripcions dels cursos de tardor als centres cívics de l'Eixample.

Apropa't als ritmes del swing, treu tot el partit a la teva veu amb cant gòspel, aprèn a explicar relats en un vídeo testimonial, introdueix-te en la perfumeria naturalista, descobreix lectures filosòfiques, practica ioga en cadira o inicia't en l'art de l'esgrima. Cada curs, els tallers dels centres cívics de l'Eixample ens sorprenen més i més. Troba un forat en la teva agenda i embeu nous coneixements. Inscripcions a partir del 2 de setembre.

Tens tot un món de possibilitats amb els tallers culturals que ofereixen els centres cívics. Anglès, francès, italià, o alemany, samba-reggae, claqué, balls del carib, i rock&boogie, relaxació i respiració, gimnàstica facial, ioguilates, costura de supervivència, tècniques fotogràfiques…. I tot l’ampli ventall de cursos de gastronomia per descobrir plats propis i d’arreu el món: sopes orientals, sushi, plats de tardor amb espècies, cuina vietnamita, coreana, tast de vins catalans…

I troba un forat per apuntar-te a alguns dels itineraris de tardor. Podràs descobrir la Barcelona masònica, el desconegut barri de la Mercè de Pedralbes, la història de bruixes i heretges, la Barcelona modernista i les llegendes de la ciutat, entre d’altres.

Les inscripcions al tallers comencen a partir del 2 de setembre als centres cívics Golferichs, UrgellFort Pienc i La Casa Elizalde. I a partir del 9 de setembre a Sagrada Família i del 12 de setembre a Cotxeres Borrell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Els titulars del Carnet Jove (de 12 a 30 anys) tenen un 15% de descompte en tots els tallers, amb inscripció presencial.

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe o en el moment de la inscripció.