Torna el Tapantoni de tardor

15/11/2019 - 10:16 h

Del 15 de novembre a l’1 de desembre, se celebra una nova edició de Tapantoni, la ruta de tapes pel barri de Sant Antoni de Barcelona, organitzada per Sant Antoni Comerç.

Del 15 de novembre a l’1 de desembre, se celebra una nova edició de Tapantoni, la ruta de tapes pel barri de Sant Antoni de Barcelona, organitzada per Sant Antoni Comerç.

Tapantoni et convida a fer un tomb per Sant Antoni, un barri comercial per excel·lència, que complementa la seva oferta comercial tradicional amb una oferta de restauració i oci molt atractiva.  En aquesta edició del Tapantoni, 48 establiments ofereixen les seves propostes de tapa amb beguda per 2,50 € o menú per 25 €.

Els establiments comercials i de serveis associats a Sant Antoni Comerç distribuiran entre els seus clients un desplegable on hi ha el plànol del barri amb els bars i restaurants participants i les tapes i menús que ofereixen.

Els establiments participants en aquesta edició de tardor del Tapantoni, pel que fa a les tapes són: Anardi, Artico Pastisseria, Atlantis Gastrobar, Bar bodega Chiqui, Bar La Montiel 37 Restaurante, Bar Nostàlgic, Bar Pothos, Barna Brew, Bianco & Nero, Boca Baco, Bracafè, Cafeteria Xurreria Forn d’en Pau, Cuba de Janeiro, Doga wine bar, Düal Café, El Duende, El Tianguis, Entre Tapes Manso, Es Tastet, Gelateria Bonastre, Gelateria Sirvent, Hamburgueseria La Lia, La Bodega d’en Rafel, La Desayuneria, La Güerita Mexicana, La Terrassa de l’Aiguajoc, La Vietnamita de Sant Antoni, Last Monkey, Las Vermudas, Los Juanele, Luz Café, NostreSecret, Paddock, pelatti’s Vermuteria, Pepa Tomate Parlament, Ragú BCN, Rekons, The Juice House, Tootsie, V de Vermut, Vinateria Rosaluna i Vinòdrom.

Més informació