Trobada amb el regidor Jordi Martí Grau per valorar els fets d'aquests dies a l'Eixample

23/10/2019 - 11:26 h

Regidoria. El regidor del Districte de l'Eixample, Jordi Matí Grau, convoca al veïnat de l'Eixample a una trobada el proper 25 d'octubre per valorar els fets ocorreguts durant les passada setmana als carrers de l'Eixample.

El regidor del Districte de l'Eixample, Jordi Martí Grau, convoca al veïnat de l'Eixample a una trobada el proper 25 d'octubre per valorar els fets ocorreguts durant la passada setmana als carrers de l'Eixample, districte en el qual han tingut lloc la majoria de les mobilitzacions en protesta per la sentència de l'1 d'octubre.

Durant aquesta setmana, l’Ajuntament de Barcelona s’ha reunit amb el cos consular i els sectors econòmics i socials per analitzar la situació viscuda durant els darrers dies arran de la sentència del 1 d’octubre i mantenir un diàleg fluid.

L’Ajuntament trasllada un missatge de tranquil·litat

“Tot i que no està a les nostres mans resoldre el conflicte que es planteja als nostres carrers, perquè transcendeix el nivell municipal, la ciutat ha respost en tot moment per llançar un missatge de crida a la calma”, ha sentenciat l’alcaldessa Ada Colau.

“En aquesta ocasió la ciutat, humilment, ha estat a l’alçada i Barcelona ha demostrat una gran resiliència davant la complexitat amb uns serveis municipals exemplars”, ha dit. De moment, s’ha xifrat en 2,7 milions d’euros les despeses municipals acumulades fins al moment per reparar i reposar elements de neteja viària i via pública.