Un agost lorquià a Casa Seat

10/08/2020 - 11:48 h

Gaudir del poeta granadí amb podcasts, exposicions i dolços.

A Casa Seat s’han proposat que aquest agost sigui més suportable acostant al gran poeta granadí Federico García Lorca des de diferents perspectives. A través de diverses activitats i formats, es llancen diferents propostes perquè es conegui més i millor aquesta figura musical i lluminosa de la Generació del 27.

 

El 24 d’agost, es podrà gaudir de “Federico a casa”, un podcast en 7 capítols en homenatge que ens porta la seva vida i obra. Aquest programa online compta amb una llista de reproducció pròpia en Spotify i iVoox.

 

Així mateix, això entronca amb l’exposició de màquines de Recreatius Federico que es podrà veure a partir del 25 d’agost en l’espai Menosuno de la mateixa Casa Seat. A través de la mostra es pot aprofundir de manera totalment original en les obres de teatre i els aspectes de la vida de l’autor.

 

També a Casa Seat, en el seu espai Gallery, es podrà veure la instal·lació efímera de l’escenògrafa i arquitecta Núria Torrell inspirada en la figura de Lorca, un homenatge a la companyia de teatre ambulant “La Barraca”. Com una Biblioteca Lorquiana, oferirà als seus visitants la possibilitat d’emportar-se a casa de manera gratuïta un exemplar d’alguna obres de teatre de l’autor.

 

Per a acabar d’arrodonir l’experiència, des del 24 de juliol fins al 5 de setembre, també s’ofereix un acostament a l’obra del poeta a través del cafè-restaurant Ametller Origen Mercat d’Autors de Casa Seat: aquest estiu incorporen en la seva carta una dolça creació del cèlebre Christian Escribà, inspirada pel poema “Agost” de l’autor granadí.