Vuit escoles han participat en la ja tradicional Plantada de Flors al Passeig de Sant Joan

13/11/2019 - 12:23 h

300 escolars s'han implicat en la naturalització dels espais verds del Passeig de Sant Joan amb una plantada de flors

Aquest matí ha tingut lloc una nova edició de la Plantada de Flors al Passeig de Sant Joan, que busca ensenyar a valorar els jardins urbans als infants i que organitza l'Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan en col·laboració amb l’Institut Municipal de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona.

D’aquesta manera, 300 escolars de vuit col·legis ha participat en l’activitat, que a la vegada, vol arribar a les famílies i veïnat del barri. Així, a través de l’exhibició pública del treball que fa l’alumnat, es busca fomentar també el bon comportament cívic del veïnat.

Barcelona impulsa un nou model urbà del verd per incrementar-lo i aconseguir espais verds més naturalitzats. La naturalització vol dir incrementar la vegetació, deixar créixer les plantes dels escocells, podar menys els arbres, protegir les espècies autòctones, fomentar la biodiversitat i apropar la natura a les persones per afavorir la salut i la qualitat de vida a la ciutat. En aquest sentit, activitats com la plantada de flors celebrada aquest matí, són molt positives, ja que fomenten la implicació de la ciutadania en aquest model urbà del verd.