Esteu aquí

Coneix les candidatures a les eleccions al Consell Rector de l'IMPD

L'acte de presentació tindrà lloc el 22 de març a les 17 hores. Es farà al Salò de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona i es podrà seguir en directe a través de Youtube.

El dilluns 22 de març a les 17 hores se celebra un acte per presentar als candidats i a les candidates a les eleccions al Consell Rector de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. Es farà al Salò de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona i es podrà seguir en directe a través de Youtube. Comptarà amb subtitulació i interpretació en llengua de signes.

És una oportunitat per conèixer les candidates i els candidats que es presenten per ser una de les 10 persones amb discapacitat que formaran part del Consell Rector i a les que podreu votar a partir de l’1 de juny.

L’objectiu és saber qui són, perquè es presenten a les #EleccionsIMPD i què volen fer a la ciutat per millorar la vida de les persones amb diversitat funcional i fer de Barcelona un lloc més inclusiu i més accessible.

A causa de les restriccions per fer front a la covid-19, només hi seran presencialment el Sr. Joan Ramon Riera, regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat i president de l’IMPD, els candidats i les candidates i el conductor de l’acte, Sr. Cristian Garcia, reporter del TEBVist.

Es pot seguir l’acte a través de Youtube en aquest enllaç 

Es pot consultar més informació sobre les #EleccionsIMPD al web oficial 

Calendari de les eleccions

 1. 25 de gener
  Inici de presentació de candidatures
 2. 15 de març
  Final de presentació de candidatures
 3. 23 de març
  Inici d'inscripció al cens
 4. 1 de juny
  Inici de la votació per internet
 5. 17 de juny
  Inici de la votació presencial
 6. 19 de juny
  Final del període de votacions
 7. 21 de juny
  Resultats (inactiu)