Esteu aquí

Consulta els programes electorals i els vídeos dels candidats i les candidates a les #EleccionsIMPD

Els candidats i les candidates dels diferents sectors de discapacitat expliquen per què els has de votar i com volen millorar Barcelona.

Els candidats i les candidates dels diferents sectors de discapacitat expliquen per què els has de votar i com volen millorar Barcelona. Les votacions a les eleccions al Consell Rector de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat comencen l'1 de juny.

Pots conèixer als candidats i candidates i els seus programes electorals, clicant aquest enllaç de ‘A quins candidats i candidates pots votar’.

A més, a través dels següents vídeos pots escoltar les propostes concretes i els programes electorals dels diferents candidats i candidates a les #EleccionsIMPD. Ells i elles et demanen el teu vot per construir la ciutat que volen. Per què els hauries de votar? 

Sector de persones amb discapacitat física o orgànica

També pots consultar la presentació conjunta de tots els i les integrants de la candidatura ‘Barcelona també és nostra’. La trobaràs en aquest enllaç.

També pots consultar la presentació conjunta de tots els i les integrants de la candidatura ‘Els nostres drets, la nostra prioritat. Per una Barcelona per a tothom’. La trobaràs en aquest enllaç.

Sector de persones en situació de trastorn de salut mental

Sector de persones amb discapacitat intel·lectual

Sector de persones amb discapacitat visual

Sector de persones amb discapacitat auditiva

Recorda que cada ciutadà o ciutadana amb discapacitat pot votar les persones representants del seu sector de discapacitat. Si algú té més d’una discapacitat pot votar més d’una persona, una per cada sector de discapacitat.

De les 22 persones candidates, se n’escolliran 10 que representaran el col·lectiu de persones amb discapacitat al Consell Rector de l’IMPD.

Consulta la web oficial de les Eleccions 2021 de l’IMPD.

Encara no estàs inscrit o inscrita al cens electoral? És imprescindible per poder votar.

Calendari de les eleccions

 1. 25 de gener
  Inici de presentació de candidatures
 2. 15 de març
  Final de presentació de candidatures
 3. 23 de març
  Inici d'inscripció al cens
 4. 1 de juny
  Inici de la votació per internet
 5. 17 de juny
  Inici de la votació presencial
 6. 19 de juny
  Final del període de votacions
 7. 21 de juny
  Resultats