Esteu aquí

"Si vols, ara pots", el vídeo que t'anima a presentar-te a les eleccions del Consell Rector de l'IMPD

Fins al 15 de març, qualsevol persona amb discapacitat de Barcelona pot presentar la seva candidatura a les Eleccions del Consell Rector de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

Fins al 15 de març, qualsevol persona amb discapacitat de Barcelona pot presentar la seva candidatura a les Eleccions del Consell Rector de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. L'objectiu és fer una ciutat més igualitària i més justa, plenament accessible i inclusiva, amb la participació de les persones amb diversitat funcional.

El vídeo que llença l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) explica alguns dels avanços en accessibilitat i inclusió assolits fins al moment i anima a les persones amb discapacitat de Barcelona a presentar la seva candidatura per formar part del Consell Rector.

La Ruth, en Roger i la Paula han estat en un pis per aprendre a viure de forma independent, s’han convocat ajudes per adaptar els habitatges, s’ha creat la cooperativa Diverscoop formada per persones amb discapacitat per gestionar quioscos en desús de la ciutat, el 91% de la xarxa de transport públic té itineraris accessibles i més de 50 persones ja disposen del Servei d’Assistència Municipal.

Aquests són alguns dels projectes que s’han dut a terme i algunes de les fites aconseguides fins ara. Ara toca seguir treballant per fer de Barcelona una ciutat 100% accessible i inclusiva.

T’imagines que totes les persones amb discapacitat tinguessin les mateixes oportunitats? Si vols aportar les teves idees i la teva força per seguir avançant en la garantia de drets, ara pots. Presenta’t a les eleccions del Consell Rector de l’IMPD.

Les eleccions s’organitzen cada 4 anys i serveixen per escollir les 10 persones amb discapacitat que formaran part del Consell Rector de l’IMPD.​ Seran escollides per sufragi directe per part de més de 150.000 persones amb discapacitat de la ciutat de Barcelona. ​

Són una cita única de participació ciutadana i incidència política per a totes les persones amb discapacitat de la ciutat de Barcelona.

Com presentar la teva candidatura a les #EleccionsIMPD?

Pots presentar la teva candidatura del 25 de febrer al 15 de març de 2021, ambdós inclosos.

En aquests enllaços trobaràs tota la informació que necessites:

Pots presentar la documentació de dues maneres:

Consulta tota la informació de manera detallada a la web de les #EleccionsIMPD

Calendari de les eleccions

 1. 25 de gener
  Inici de presentació de candidatures
 2. 15 de març
  Final de presentació de candidatures
 3. 23 de març
  Inici d'inscripció al cens
 4. 1 de juny
  Inici de la votació per internet
 5. 17 de juny
  Inici de la votació presencial
 6. 19 de juny
  Final del període de votacions
 7. 21 de juny
  Resultats (inactiu)