Dates clau

Més informació

Què cal tenir en compte

I si he perdut la targeta censal?

Podeu votar, ja que no cal portar-la per votar.

Puc votar si tinc el DNI, el passaport o el permís de conduir caducats?

Sí.

Com puc votar per correu?

Adreceu-vos a una oficina de correus i feu-ne la sol·licitud. Teniu de termini fins al dia 16 de maig de 2019.

Si necessito transport adaptat, com ho puc demanar?

El servei de transport adaptat de la Creu Roja es dirigeix a persones amb problemes de mobilitat importants que necessiten un servei de transport adaptat “porta a porta” de carrer, és a dir, de la porta del carrer del domicili a la porta del carrer del col·legi electoral. Aquest servei no inclou la baixada d’escales, és un acompanyament.

No és un servei d’ambulàncies, per tant, no s’atenen sol·licituds de persones amb problemes de salut greus o de persones amb dificultat per accedir al domicili. En aquests casos cal adreçar-se al metge de capçalera per demanar un transport amb ambulància secundari.

Aquest servei es pot sol·licitar per telèfon al 933 006 565 demanant pel Servei d’Informació de Creu Roja Catalunya. Cal fer la sol·licitud abans de les 15.00 hores del dia 17 de maig de 2019.

El servei es confirmarà per telèfon a la persona que l’hagi sol·licitat, abans del dia 25 de maig.

És molt important fer la petició en el termini establert. No es podran atendre les demandes rebudes fora d’aquest termini.

Com es pot demanar un servei d’acompanyament el dia de les eleccions

Poden sol·licitar el servei d'acompanyament al col·legi electoral amb voluntaris de la Creu Roja les persones amb dificultats de mobilitat, però que es poden desplaçar fins al col·legi electoral si van acompanyades d'una altra persona. Cal tenir en compte que aquest servei no inclou la baixada d’escales a pes, ja que és un acompanyament.

Aquest servei es pot sol·licitar per telèfon al 933 006 565 demanant pel Servei d’Informació de Creu Roja Catalunya. Cal fer la sol·licitud abans de les 15.00 hores del dia 17 de maig de 2019.

El servei es confirmarà per telèfon a la persona que l’hagi sol·licitat, abans del dia 25 de maig.

És molt important fer la petició en el termini establert. No es podran atendre les demandes rebudes fora d’aquest termini.

Més dubtes