Esmorzars i berenars saludables

Dijous al migdia es va dur a terme, al jardí de l’escola, un taller per preparar esmorzars i berenars senzills i bons per a tota la família, a càrrec de Gemma Miranda,  la dietista-nutricionista de l’equip d’Atenció Territorial Pediàtrica (EATP) Horta-El Carmel- Sant Rafael,  i Sara Alcalà del Pla d'Hàbits saludables al Carmel del Pla de Barris.

Va ser interessant veure com la Sara preparava en poc temps una crema per untar al pa que semblava de xocolata, però tan sols portava cacau en pols cent per cent vegetal, advocat i plàtan.

Veure com en poc temps va preparar un iogurt barrejant maduixes amb formatge fresc.

Veure com preparava un paté  amb una crema feta de cigrons, un xic d’all, oli, sal i comí i una mica de pasta de sèsam.

Us donem de nou les gràcies a les famílies que hi vàreu participar!

El document adjunt és una llista d’entrepans variats i saludables que ens va fer arribar la Gemma que creiem us pot interessar!
PD. A tenir en compte però per exemple que, donada la importància de reduir el consum de sucre en la nostra dieta, la crema de cacauet a consumir
pot ser la que és gairebé blanca, sense torrar, i que no porta gens de sucre.
 

Galeria d'imatges: 
Documents d'interès: 

Compartiu aquest contingut