Apadrina el teu equipament

Col left

Ciutat Vella
 
En el marc del projecte Raval Cultural, els Grans Equipaments Culturals del barri, conjuntament amb la Fundació Tot Raval, han endegat un projecte per potenciar la interrelació entre les grans institucions culturals del barri i els diferents centres educatius de Bressol, Primària i Secundària de la zona.
 
Així el MACBA, el CCCB, el Museu Marítim de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu, la Filmoteca de Catalunya i el Palau Güell ofereixen els seus serveis educatius per treballar amb els mestres i professors de Bressol, Primària i Secundària amb la finalitat de desenvolupar una oferta educativa innovadora i adaptada a les necessitats i projectes dels centres.
 
El curs 2013-2014 l’EBM  Canigó inicia la participar en aquest projecte. El curs 2014-2015 s’amplia amb la incorporació de l’EBM Cadí i l’EBM Mont Tàber.
 
Inclou formació específica per a les educadors/es i coordinació amb els serveis educatius del Liceu o del MACBA. S’adreça als infants de 2 a 3 anys i, a l’EBM Canigó, també a les seves famílies. Es duen a terme sessions a l’escola bressol i el projecte es clou amb una visita i audició al Liceu, en un cas, i una visita al MACBA, en l’altre.
 

Col right