Apropem el món dels llibres a la petita infància

Col left

Biblioteca Artur Martorell

L'Institut d'Educació porta a terme un pla de millora i actualització de les biblioteques escolars dels centres municipals. Dins del pla específic de promoció de la lectura adreçat a les "Escoles Bressol" es realitzen diverses accions. La biblioteca ofereix la possibilitat de tenir en préstec durant un trimestre contes i llibres acuradament seleccionats i adequats a l'edat dels infants.

Aquest recull de llibres així com d'altres maletes temàtiques concretes es sol•licitem segons l'interès del moment, fan de fil conductor i de suport en la pràctica educativa. També afavoreix que els nens i nenes siguin protagonistes del seu procés d'aprenentatge i a la vegada es fomenta la seva capacitat d'investigació.

És un projecte que apropa als infants des de ben petits al món dels llibres com a font de plaer i es fomenta el seu interès,  serveix com a vehicle d'accés a la cultura i pel bon aprenentatge posterior de la lectura i de l'escriptura.

Els nens i nenes expressen els seus desitjos i emocions a les famílies i a través d’aquest interès pels llibres i les famílies hi participen, cercant moments per explicar o mirar contes, bé sigui en el racó de contes de l'escola, o utilitzant el servei de préstec emportant-se’ls per compartir amb els seus fills diferents estones, abans d'anar a dormir....

Col right

Compartiu aquest contingut